Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
Menu
david

Massage/Behandling

Massage og andre behandlinger i København K

Klik på overskriften eller i menuen for at se mere om massagerne og behandlingerne:

Fysiurgisk massage

Når der er brug for dybdegående strøg til behandling af muskelspændinger, infiltrationer og smerter i bestemt områder eller generelt i hele din krop. David giver Fysiurgisk massage.

Kropsmassage

Når der er brug for massage af hele kroppen, da du mener hele kroppen er væsentlig af få med i behandling. Denne behandling giver en særlig afspænding. David giver kropsmassage.

massage

Healingsmassage

Når der brug for mere rolige og behagelige strøg, der virker healende på muskelspændinger i kroppen. En både virkelig afslappende og afstressende massage, der giver muligehed for at tage mere psykiske forhold med i massagen. Det er derfor også muligt at indlede massagen med en samtale for at koble krop og psyke endnu bedre sammen. David giver healingsmassage.

Organmassage

Når der brug for at have fokus på organerne og deres eventuelle ubalancer, f.eks. i tyktarm, tyndtarm, lever, galdeblære, mavesæk, bugspytkirtel, nyre og binyre, lunger. Det er noramlt en del af en KST behandling, da det er del af vores KST uddannelse. Simona og David giver organmassage.