Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
Menu
david

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk Massage i København K

David tilbyder fysiurgsik massage i klinikken.

Fysiurgisk massage gives som en 60 min massage, hvor der kan sættes fokus på massage af bestemte områder, f.eks. ryg, nakke/skulder, arm, ben, fødder, mave og eller ansigt.

Fysiurgisk Massage er grundig og går i dybden. Den fysiurgisk massage bruger den primære tid pr. område frem for hele kroppens som en kropsmassage, der kommer hele kroppen igennem på 60 min.

Fysiurgisk massage er særlig godt til spændinger og myoser/infiltrationer generelt i hele kroppen. Det kan være spændinger i nakken, ryggen (lænd, mellem skulderbladene, øverste del af ryg/nakke), forsiden af kroppen, armene, bene (lår, knæ, læggene/skinnebenene), hofte, balder, fødder. Det kan også være godt mod stress og en træt krop.

I behandlingen anvendes trigger-points, hvor det er gode til at løsne muskler op effektivt. Trigger-points udføres ved, at der trykkes på musklerne på bestemte punkter, så musklerne løsner sig hurtigere. Bindevævsmassage er en anden lidt blidere massage, der bruges for at kommer hurtigere gennem myoser og infiltrationer.

Har du problemer med rygsmerter/iskias smerter eller hovedpine/migræne vil jeg af og til anbefale at du i stedet vælger Kranio-Sakral Terapi og ret ryg, der er et alternativ til behandling af dette, herunder behandling af svimmelhed, hjernerystelse og piskesmæld.

Fysiurgisk - og Kropsmassage

Hovedpine
Infiltrationer og myoser i kroppen
Ryg og nakke spændinger / smerter
Ondt i arme og ben
Finger og hænder der sover
Iskias smerter
m.m.

taeppe