Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
Menu

Hovedpine og Migræne

Behandling af migræne med kranio-sakral terapi i København K

Kranio-sakral terapi er særlig velegnet til hovedpine og migræne, bl.a. hormonel migræne, da kranio-sakral terapiens blide tryk på en rolig måde løsner spændinger i hoved/nakke regionen (kraniet).

Antallet af foreslåede behandlinger med kranio-sakral terapi er vejledende.

Kranio-Sakral Terapi i København K

Kranio-Sakral Terapi er særlig velegnet til hovedpine og migræne, da Kranio-Sakral Terapiens blide tryk på rolig måde løsner spændinger i hoved/nakke regionen (kraniet).

Antallet af forslået behandlinger med kranio-sakral Terapi er vejledende.

Hovedpine/Spændingshovedpine

Hovedpine kan være en smerte, der er eller kommer fra nakken, en smerte i panden, midt mellem eller over øjnene, en smerte ved tindingen, toppen af hovedet eller som en hjelm. Der er mange varianter af hovedpine. Nogle vågner med hovedpine eller den kommer senere på dagen og tage til, og i nogle tilfælde er den mere kronisk/vedvarende eller kan være der i flere dag/uger indtil der gives behandling.

Hovedpine kan afhjælpes med Kranio-Sakral Terapi

En hovedpine kan normalt afhjælpes med Kranio-Sakral Terapi på 2-4 behandlinger, men det kan tage ekstra tid, hvis der også er andre større smerter og komplikationer udover hovedpinen. Der skal kunne mærkes en forandring efter 1-2 behandlinger, og det gælder også hovedpiner, der har været der over flere år, f.eks. 5-10 år.

Ofte er muskler omkring lænd, ryg, nakke, hals og kranie spændte. En medvirkende faktor kan være skævheder i skelettet/ryghvivler, der påvirkler ryg/nakken negativt og give flere spændinger i hovedet. Ofte har stress og pres en forstærkende faktor på hovedpine. Kranio-Sakral Terapi er en blid og rolig behandlingsform, der får kroppen og hovedet til at slappe af.

ansigt

Migræne

Migræne er normalt en halvsides hovedpine, der kommer som anfald (med og uden aura) og kan vare fra timer til dage. Migræne kræver ofte fuldstændig ro og ingen lys/lyd. Kraftige hovedpiner kan have karakter af migræne.

Migræne kan afhjælpes med Kranio-Sakral Terapi

Migræne kan afhjælpes med Kranio-Sakral Terapi på 3-6 behandlinger. Der skal kunne mærkes en forbedreing efter ca. 2-3 behandlinger.

Ofte er halsmuskler, nakkemuskler, kæbemuskler, brystmuskler og kraniemuskler/-membraner spændte og skal løsnes. Endvidere kan migræne være hormonelt betinget, f.eks. op til menstruation eller ægløsning. Der kan forekomme skævheder i skelettet (f.eks. lænde- og nakkehvirvlerne), som giver migræne. Spændinger i kraniet kan også påvirke blodtil- og fraførsel og give et pres i hovedet, som kan give migræne. Ofte kan faktorer som stress, mange bekymringer og hormoner præge eller forstærke en migræne.

Hvad gør den blide behandling for migræne og hovedpine?

Den blide behandling aktiverer bl.a. kroppens egen genopbygning. Det sker ved, at bindevævet giver slip, og der opstår et samarbejde med det centrale nervesystem. Dette samarbejder frigiver spændinger og genopbygger kroppen og dens balance ved den blide behandlingsform. Dette muliggør, at selv vanskelige symptomer på kroppens ubalancer kan hjælpes med støtte fra dit eget centrale nervesystem. En behandling vil også arbejde med vener og aterier i kraniet og nakken fungere godt.

Se priser og book behandling af migræne og hovedpine on-line via menuen.

Migræne behandling i København

Kranio-Sakral er en effektiv migræne behandling som kan hjælpe dig hvis du har hovedpine eller migræne. Kranio-Sakral migræne behandling skal kunne mærkes allerede efter 2-4 behandlinger, dog kan det tage længere tid hvis der er andre smerter ud over migrænen. Migræne behandlingen foregår ved at aktivere kroppens egen genopbygning som derefter sørger for at der opstår et samarbejde med det centrale nervesystem.

Er du interesseret i migræne behandling i København? Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende Kranio-Sakral som migræne behandling, eller hvis du vil booke tid. Du kan skrive e-mail til os på info@kranio-sakral-massage.dk eller du kan booke tid online.