Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
Menu
david simona

Kranio-sakral terapi Baby/børn

Kranio-Sakral Terapi baby, børn/teenager i København K

Vi behandler baby og børn/teenager med Kranio-Sakral Terapi. Børn og babyer/spædbørn kan have stor glæde af Kranio-Sakral Terapi, da fødselsskader og andre forhold efter fødslen kan præge en baby og et barns helbred. Fødselsskader kan f.eks. være skelettet bliver skævt under fødslen eller kraniet på barnet er blevet meget spændt og evt. skævt og give kolik. Kranio-Sakral terapi til baby/spædbørn kan hjælpe kolik, baby græder meget, fladt baghoved, skæv hovedet eller deres krop er spændt op.

Kranio-sakral terapi her også fordel for Børn/teenager, der kan hjælpe få til koncentrationsbesvær, hovedpine, uro, tics, ADHD, stress, ordblindhed m.m. Flere børn falder også og slår sig eller har en dårlig holdning, når de sidder foran computer. Det kan give mange forskelligartet problemer for barnet.

Kranio-Sakral Terapi er en skånsom behandlingsform for babyer og børn. Der er ingen pludselige ryg eller hårde tryk. Den stille behandling sigter på at få barnets egen krop til at finde tilbage til en helbredende tilstand og sætte stressniveauet ned hos barnet.

Ved en normal fødsel, kommer barnet normalt ud uden fødselsskaber, men ved lidt hårde fødsler kan der godt være tryk og vrid i hoved og nakke, der kan give problemer med kraniets korrekte stilling og nakke- og ryghvirvler. Det kan give problemer for barnets fordøjelse og adfærd i fremtiden.

Ofte kræver det få behandlinger, da babyer/børn reagere hurtigt og naturligt på behandlingerne.

En artikel her fra 'Det blide tryk' fra Foreningen af Kranio-Sakral Terapi medlemsblad fortæller om en oplevelse om baby med fødselsskader og teenager med koncentrationsbesvær: Artikel Kranio-Sakral Terapi baby, børn og teenager.

Baby/spædbørn og børn/teenager har ofte brug for meget få behandlinger, da de reagere meget hurtig og positiv på behandling med Kranio-Sakral Terapi.

Baby/spædbørn

Græder meget og er urolig
Maveproblemer og kolik
Hoved er skævt eller trækker til ene side
Fladt baghoved
Baby er taget med sugekop/tang/kejsersnit
Stjernekikkert
Piskesmæld
Nakke og ryg er spændt
Søvnproblemer
m.m.

Børn/teenager

Hovedpine
Ryg og nakke spændinger
Dårlig holdning
Skæv ryg eller rund ryg
ADHD/Hyperaktiv
Stress og søvnproblemer
Koncentrationsbesvær og indlæringsproblemer
Ordblind
Slået hovedet
Slået halebennet
Tics/Torettes
m.m.

baby

Hvad gør den blide Kranio-Sakral Terapi behandling?

Den blide behandling aktiverer bl.a. kroppens egen genopbygning. Det sker ved at bindevævet giver slip, og der opstår et samarbejde med det centrale nervesystem. Dette samarbejde frigiver spændinger og genopbygger kroppen og dens balance med den blide behandlingsform. Dette muliggør at selv vanskelige symptomer på kroppens ubalancer kan hjælpes med støtte fra dit eget centrale nervesystem.