Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
Menu

Organmassage

Organmassage i København K

Massage af organerne anvendes ved problemer i maveregionen og brystkassen. Problemerne kan være nogen af følgende:

  • Specifikke problemer fra forstoppelse, mistanke om galdesten, halsbrand, hæmorider, astma, stress eller du har ar i maveregionen fra operationer (generer uden man har viden om det).
  • Generelle smerter i og omkring mave, smerter i ryg (spændinger fra organer) og træthed.

Med organmassage (normalt i del af en KST behandling) kan organerne løsnes og frigøres, så de fungere optimalt afhængig af den belastning, der har været på organet. Massagen er hovedsagelig blid og nænsom. Spændinger i et organ kan ofte medføre spændinger i flere andre organer eller nedsætte funktionsevne.

Det kan skyldes spændinger og overbelastning fra følgende organer mavesækken, leveren, milten, nyrerne, binyrerne, bugspytkirtlen, galdeblæren, tolvfingertarmen, tyndtarmen, tyktarmen, blæren, livmoderen eller lungerne.

Uddbygning af enkelte områder inden for organ behandling:

Refluks

Ved hjælp af Kranio-Sakral terapi/KST organ behandling er det muligt at ændre positionen på åbningen af mavesækken, så den kommer under diafragma. Mavesækkens åbning skal normalt være under diafragma for at kunne lukke normalt og hindre refluks, men af forskellige årsager kan del af mavesækken forskubbes op over diafragma, der forhindre lukning af mavesækkens åbning i at fungere optimal, og refluks opstår. KST organ behandling kan afhjælpe efter 1-2 behandlinger. Sagen er en anden, hvis der er tale om mavestår.

Fordøjelsesproblemer

Ved hjælp af Kranio-Sakral terapi organ behandling er det muligt at afhjælpe fordøjelsen, da de enkelte organger i fordøjelsessystemet afspændes gennem særlige organmassage tekniker. En supplerende tarmudresning kan være nødvendig for at opnå en sund fordøjelse. Behandlingen er på 1-3 gange.

ansigtsmassage