Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
Menu

Piskesmæld

Behandling af piskesmæld med kranio-sakral terapi

Piskesmæld går også under navnet whiplash, og opstår hvis bløddelene i halshvirvelsøjlen overstrækkes og forstuves. Piskesmæld opstår typisk ved bilsammenstød, men kan også skyldes andre typer uheld, fx under dykning. Skaden kan ligeledes opstå som en del af en kraftig hjernerystelse. Et piskesmæld kan give langvarige problemer, og det er derfor vigtigt at igangsætte en eventuel behandling af piskesmæld hurtigt.

Hos Kranio-Sakral-Massage tilbyder vi behandling af piskesmæld med kranio-sakral terapi. Klinikken ligger centralt i København - kontakt os gerne på telefon5123 4041 eller på mail info@kranio-sakral-massage.dk for mere information eller tidsbestilling.

Piskesmæld skal tages alvorligt

Er man først ramt af piskesmæld, er det vigtigt at tage skaden alvorligt. Der kan opstå kroniske gener fra halshvirvlerne, som for mange kan være invaliderende. Piskesmæld kan resultere i kraftige nakkesmerter og stivhed i nakken, hovedpine, nedsat bevægelighed i halsen, rygproblemer samt øget træthed.

Ved nylig ulykke med risiko for piskesmæld, er det bedst hvis behandlingen igangsættes hurtigst muligt, gerne inden for de første to uger. Dette gælder, selv hvis symptomerne er små, da de alvorligere symptomer og gener ved piskesmæld først viser sig efter 2 uger.

Piskesmæld kan behandles

Ofte har de, der er ramt af piskesmæld, prøvet mange forskellige behandlingsformer med og uden varige resultater, og mange har måske helt opgivet behandling. Hos Kranio-Sakral-Massage anbefaler vi at give kranio-sakral terapi en chance som behandlingsform, da vi er specialiseret i behandling af nakke og kranie, og har hjulpet utallige klienter ramt af piskesmæld. Kranio-sakral terapi består af meget blide og stille tryk omkring hoved og nakke, som løsner op for spændinger og aktiverer kroppens egen regenerering igennem påvirkning af bindevævet og centralnervesystemet.

Graden af piskesmæld varierer fra mild til alvorlig, hvilket naturligvis har indflydelse på, hvor langt et behandlingsforløb strækker sig, men der skal gerne være forbedring at spore efter blot 2-3 behandlinger. Vi står parat til at udføre behandling af piskesmæld på klinikken i Løngangstræde i København - kontakt os på telefon 51 23 40 41 for at bestille tid eller få mere information om behandling af piskesmæld med kranio-sakral terapi.