Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
Menu

Tinnitus

Behandling af tinnitus med kranio-sakral terapi

Øresusen eller tinnitus er en skade på øret, der resulterer i, at den tinnitusramte oplever en lyd inde i øret, selvom der ikke kommer en lyd udefra. Lyden varierer fra person til person, men tager typisk form af en brusen eller hyletone. Skaden skyldes en defekt i de små sanseceller i øresneglen, som kan have mange årsager, heriblandt aldersforandringer, støjskader og skader som følge af infektion eller slag mod kraniet.

Tinnitus er en hyppig tilstand, som i kronisk form rammer ca. 16 procent af alle voksne, og en langt større gruppe oplever tinnitus af og til. Har man kronisk tinnitus, kan lyden være så stort et problem, at man oplever en markant forringelse af livskvaliteten.

På vores klinik centralt i København tilbyder vi tinnitus behandling med kranio-sakral terapi. Få mere information om tinnitus behandling eller bestil en tid telefon5123 4041 eller på mail info@kranio-sakral-massage.dk for mere information eller tidsbestilling.

ansigt

Hvordan kan tinnitus behandles?

Som nævnt kan tinnitus komme og gå eller være kronisk. Er man ramt af tinnitus, vil man måske opleve at den generende lyd forsvinder eller mindskes for en stund, hvis der er særlig koncentration på en opgave eller begivenhed.

I forbindelse med tinnitus vil der ofte være mange spændinger omkring øret og de muskler, der hæfter ved kraniebundens knogle samt spændinger ved kæberne, i ryggen, omkring brystkassen og på forsiden af halsen. De teknikker, der anvendes i kranio-sakral terapi, er velegnede til tinnitus behandling igennem forløsning af disse spændinger. Symptomerne kan afhjælpes og lindres og i nogle tilfælde helt fjernes.

Vores klinik ligger i Løngangstræde i København K, og her tilbyder vi tinnitus behandling. Du skal påregne minimum 5 behandlinger, før de første forbedringer kan opnås. Kontakt os gerne på mail info@kranio-sakral-massage.dk eller telefon5123 4041 for tidsbestilling eller yderligere information om tinnitus behandling.