Behandling af hjernerystelser hos babyer

Vi behandler hjernerystelser hos spædbørn

Mens babyer så småt begynder at rulle rundt og kravle selv, risikerer man også, at barnet kommet til at støde hovedet ind i genstande eller mod gulvet. Særligt hårde slag eller trauma i hovedet kan i slemme tilfælde resultere i en hjernerystelse, der i så fald skal behandles, så babyen beskyttes mod smerter og potentielt kroniske problemer. Her i Kranio-Sakral-Massage tilbyder vi behandling af hjernerystelser hos babyer, så processen med at kommer over lidelsen bliver hurtigere og bedre.

Hvis din baby udviser symptomer på hjernerystelse, eller hvis I har været forbi en læge, der har diagnosticeret barnet, kan I således komme her forbi vores klinik i København K. Her tager vi imod klienter fra hele København, Frederiksberg samt det øvrige Storkøbenhavn.

Udover at behandle hjernerystelser hos babyer, kan vi også tilbyde en nænsom og effektiv behandling af hjernerystelser hos voksne. Læs mere om det her

Symptomer på hjernerystelse hos en baby

Symptomerne på hjernerystelser hos babyer minder i høj grad om dem, man ser hos ældre børn og voksne. Hovedpine, kvalme og opkastning, synsforstyrrelser, sløvhed og ændrede søvnvaner er nogle af de mest gængse, men det er samtidig svært at vurdere, hvorvidt en baby lider af hovedpine og ikke andre smerter. Hvis din baby har stødt hovedet mod noget hårdt, bør du derfor være opmærksom på, om barnet har svært ved at følge de ting, det bliver vist, ikke er interesseret i, hvad der foregår omkring det, sover anderledes end det plejer, eller på anden vis udviser en ændret adfærd.

Hvis du opdager symptomer på hjernerystelse hos din baby, er det vigtigt, at du tager barnet med forbi en læge, der kan undersøge, hvorvidt der er tale om en hjernerystelse. I nogle tilfælde vil barnet skulle indlægges til observation, mens andre får lov til at tage hjem og selv observere barnet.

Sådan foregår behandling af hjernerystelser hos babyer

Hvis du leder efter en behandling af hjernerystelser hos babyer, så har vi gode erfaringer med kranio-sakral terapi som behandlingsform. Med en nænsom og blid kranio-sakral massage afspændes babyens muskler, hvilket understøtter kroppens egen helbredelsesproces. Med behandlingen kan symptomer på hjernerystelser hos babyer således aftage, mens helingsprocessen forstærkes.

Udover en behandling af babyens hjernerystelse med kranio-sakral terapi er det vigtigt, at I reducerer eventuel skærmtid foran barnet og voldsomme fysiske aktiviteter, der kan forværre symptomerne.

Kontakt os og bestil en tid til dit barn

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan kranio-sakral terapi kan hjælpe din baby med hjernerystelse, så er du altid velkommen til at kontakte os

Det kan du også gøre, hvis du vil foretage en tidsbestilling, så vi kan hjælpe dit barn godt igennem sin hjernerystelse uden langvarige mén.

KRANIO-SAKRAL-MASSAGE

Adressen

LØNGANGSTRÆDE 18, KLD.  1468 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon

51 23 40 41

PERSONDATAPOLITIK

Læs mere her

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke