BEHANDLING AF PISKESMÆLD MED KRANIO-SAKRAL TERAPI

På klinikken Kranio-Sakral Massage i København K tilbyder vi piskesmæld behandling. Vores patienter kommer hovedsageligt fra København og Frederiksberg, men vi modtager naturligvis også patienter, der kommer fra andre områder. Ved kranio-sakral terapi vil du opleve en behandlingsform, der er specialiseret i netop nakke og kranie, og det vil derfor være værd at overveje, hvis du er ramt af piskesmæld.

HVAD ER PISKESMÆLD?

Piskesmæld (whiplash) er en alvorlig, og for mange invaliderende, diagnose.

Du kan få en piskesmældsskade ved overstrækning og forstuvning af dine bløddele i halshvirvelsøjlen. Det kan skyldes en pludselig kraftpåvirkning af din hals og nakkes bløddele – ved for eksempel påkørsel af et køretøj bagfra, fra siden eller forfra. Du kan dog også få piskesmæld ved andre typer af uheld.

Mange oplever kraftige nakkesmerter, stivhed, hovedpine, lav bevægelighed i halsen, synsforstyrrelser, træthed, søvnproblemer og problemer ud i armene og ryg.

Men udover problemer i nakken, så opstår der også en stress tilstand af fysisk og psykisk karakter, som kan ende ud i træthed, søvnløshed, stress og problemer med bl.a. hukommelsen.

FÅ HURTIG BEHANDLING AF PISKESMÆLD MED KRANIO-SAKRAL TERAPI

Ved nylig ulykke er det bedst, hvis der er risiko for piskesmæld, at det behandles straks og hurtigst muligt og gerne inden for den første uge, hvis det er muligt. Også selvom symptomerne er meget små eller endnu ikke er mærkbare.

Hvis du har haft piskesmæld en tid eller i lang tid, er det stadig en fordel at få behandling for at mindske de symptomer, der stadig påvirker dig.​

HAR DU WHIPLASH-SYNDROM?

Hvis du har været ramt af piskesmæld, kan du risikere, at dine symptomer og smerter ikke forsvinder, og at de dermed bliver kroniske. Hvis det er tilfældet for dig, vil du være ramt af syndromet: whiplash-syndrom.

Du vil opleve mange af de samme symptomer som i starten (den akutte fase). Symptomerne kan sagtens være mindre end i begyndelsen, men du kan sagtens opleve følelsen af en komplet ændret livssituation, med en begrænset mængde ressourcer. Du vil kunne mindre end tidligere, både derhjemme og på arbejdet.

Der kan dog for de fleste, der er ramt af whiplash-syndrom, sagtens opnås lindring med kranio-sakral terapi som behandling af piskesmæld.

KONTAKT OS, HVIS DU VIL HØRE MERE OM VORES METODE TIL BEHANDLING AF PISKESMÆLD

Vi har hos Kranio-sakral-massage oplevet mange kunder få forøget livskvalitet ved at få behandlet både piskesmæld og whiplash-syndrom med kranio-sakral terapi.

Lider du af tinnitus? så tilbyder vi også tinnitus behandling.

Hvis du har nogen spørgsmål til, hvordan behandlingen foregår, eller hvordan vi vil kunne hjælpe dig i din situation. Så tøv ikke med at kontakte os, eller booke en tid online.

KRANIO-SAKRAL-MASSAGE

Adressen

LØNGANGSTRÆDE 18, KLD.  1468 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon

51 23 40 41

PERSONDATAPOLITIK

Læs mere her

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke