KRONISK TRÆTHED OG SVIMMELHED

Plages du af kronisk træthed og svimmelhed, og leder du efter en alternativ behandling, der kan hjælpe dig af med dine symptomer? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Kranio-sakral-massage i København K har vi den rette behandling til dig, der lider af kronisk træthed syndrom og svimmelhed. Behandlingen udgøres af vores organmassage kombineret med kranio-sakral terapi og giver rigtig gode resultater.


Vi tilbyder denne behandling i vores klinik, der er centralt placeret og dermed oplagt for dig, der kommer fra Frederiksberg eller København.

SÅDAN KAN VI HJÆLPE DIG

Der skræddersyes en behandling bestående af en kombination af organmassage (f.eks. lever, nyre, ) og kranio-sakral terapi for dig, der lider af kronisk træthed og svimmelhed. Det er kombinationen af de forskellige teknikker, der giver de bedste resultater.

Spændinger i et organ kan typisk medføre spændinger i flere andre organer, eller det kan nedsætte din funktionsevne. Ved at behandle dine organer kan vi løsne og frigøre organerne og omkringliggende væv, så de igen kan fungere optimalt.

Kranio-sakral terapi aktiverer kroppens egne ressourcer og selvhelende egenskaber, og gennem behandlingen kan vi rette op på forskellige skævheder og ubalancer i kroppen. Med behandling kan din træthed og svimmelhed afhjælpes samt rette op på de forskellige årsager hertil.

SLIP AF MED KRONISK TRÆTHED OG SVIMMELHED – BOOK EN TID I DAG

Kunne du tænke dig at høre mere om vores behandling, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at booke en tid til behandlingen, hører vi meget gerne fra dig. Du skal bare ringe til os på telefon 51 23 40 41, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@kranio-sakral-massage.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere information.

Ønsker du at booke en tid til vores behandling af kronisk træthed, kan du med fordel booke din tid online via vores bookingsystem.​

KRANIO-SAKRAL-MASSAGE

Adressen

LØNGANGSTRÆDE 18, KLD.  1468 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon

51 23 40 41

PERSONDATAPOLITIK

Læs mere her

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke