KRANIO-SAKRAL-TERAPI-BIODYNAMISK (BKST)

Biodynamisk kranio-sakral terapi forkortes BKST og er en teknik, der tager udgangspunkt i din krops selvhelbredende egenskaber. At behandlingen er biodynamisk, henviser til de skabende kræfter, der opstår i forbindelse med undfangelsen. Det udspringer fra det tidlige 1900 tal med Dr. William G. Sutherland, der til sidst blev mere biodynmanisk (uden manipulation) i sin tilgang til behandling for at skabe plads til de selvhelbredende.

Hos Kranio-sakral-massage tilbydes kranio sakral terapi biodynamisk til vores patienter fra henholdsvis Frederiksberg, København K og andre omkringliggende områder.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Behandlingen foregår ved, at terapeuten gør brug af de skabende kræfter via kontakt til bevægelsen i kroppens væv og det rytmiske flow af væske. Således kan kroppen ”tale” til terapeuten, som herved kan rette op på skævheder og ubalancer. 

Biodynamisk kranio-sakral terapi er en gren inden for kranio-sakral terapi, og den er mere nænsom, dybdegående og ressourceorienteret. Behandlingen handler i høj grad om at undlade at manipulere, ligesom der er et stort fokus på tryghed og stilhed. Der indgår færre håndstillinger end i kranio-sakral terapi.

HVEM KAN HAVE GLÆDE AF BIODYNAMISK KRANIO-SAKRAL TERAPI?

BKST er særligt velegnet til behandling af kronisk og akut sygdom, fysiske smerter, f.eks. hjernerystelse, piskesmæld, migræne, rygsmerter, stresse, herunder følelsesmæssige udfordringer forårsaget af chok eller traumatiske oplevelser.


Behandlingen er også særligt velegnet til dig, der ønsker at gå i dybden med problemstillingen, og som ønsker en længerevarende effekt, end hvad du kan få ved hjælp af teknikker, der er mere manipulative. BKST er derfor også rigtig god til baby og børn.


KONTAKT OS OG HØR MERE OM BKST ELLER BESTIL TID TIL BEHANDLING

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om biodynamisk kranio-sakral terapi, hvis du har nogle spørgsmål om behandlingsformen, eller hvis du kunne tænke dig at bestille en tid hos os.


Du kan enten ringe på telefon 51 23 40 41 for tidsbestilling, spørgsmål og yderligere information, eller du kan skrive til e-mail info@kranio-sakral-massage.dk. Ønsker du at booke en tid, kan du også gøre det nemt og hurtigt via vores online bookingsystem.

KRANIO-SAKRAL-MASSAGE

Adressen

LØNGANGSTRÆDE 18, KLD.  1468 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon

51 23 40 41

PERSONDATAPOLITIK

Læs mere her

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke