ANGST & DEPRESSIOn

BEHANDLING AF ANGST

Angst og depression kan hænge sammen på den måde, at angsten kan føre til depression.
Ligesom langtidsstress kan føre til angst og depression. Det kan også hænde at du bliver deprimeret uden forudgående angst.

Angst forekommer som 3 hovedtyper.

Der er panikangst, generaliseret angst og fobier, herunder social fobi (social angst), hvor mange har flere angsttyper samtidig i varieret grad.

Behandling af angst med kranio-sakral terapi vil som regel betyde, at du vil begynde en selvudviklingsproces, hvor der sker en forløsning af angsten henover nogle behandlinger og noget tid.

Det kan betyde, at du kan blive ked af det, vred og opleve andre stærke følelser. Det er følelser, der skal ud af dit sind og din krop, og det er vigtig at have personer, der kan støtte dig – det kan også være en terapeut.

Begyndelsen på udviklingsprocessen kan opleves allerede efter 1-2 behandlinger, og mange oplever de har brug for ekstra søvn. Det vil ofte kræve flere behandlinger, for at få angsten helt væk eller bragt ned på et acceptabelt niveau, hvor den ikke generer i hverdagen.

BEHANDLING AF DEPRESSION

Depression er en form for handlingslammelse og opgivenhed, hvor det er svært eller håbløst at se positivt på ens livssituation.

Behandling af depression er effektiv med kranio-sakral terapi.

Mange oplever allerede efter 1-2 behandlinger en større klarhed og mod til at komme videre i livet.

Det kan dog kræve flere behandlinger at blive helt fri af depressionen. En udfordring er ofte, at bag depressionen kan være en angst, der herefter skal behandles.

KRANIO-SAKRAL-MASSAGE

Adressen

LØNGANGSTRÆDE 18, KLD.  1468 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon

51 23 40 41

PERSONDATAPOLITIK

Læs mere her

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke