BEHANDLING AF SVIMMELHED KØBENHAVN

BEHANDLING MED KRANIO-SAKRAL TERAPI

Svimmelhed kan opstå af mange ting som f.eks. bestemte sygdomme, hvis nervesystemet er belastet, hvis blodtilførslen er begrænset, eller hvis du har problemer med muskelspændinger.

Mange bliver udredt, hvis det drejer sig om sygdomme eller belastninger på nervesystemet, og en del får blot at vide, at alt ser ud til at være i orden.

Hvis det er tilfældet, så kan svimmelheden blandt andet dreje sig om musklerne i halsen i nakken, hvis de spænder for meget, eller skævheder i knoglerne, der kan forhindre et godt gennemløb af blod til og fra hovedet.

Andre forhold kan også have indflydelse som f.eks. øjne i forhold til balancenerven, øresten og uklarhed i ens liv.

Til behandling af svimmelhed anvender vi kranio-sakral terapi, der kan hjælpe med at forbedre blodtilførsel til hovedet samt løsne spændinger i hals, nakke, kæbe og kraniet.

Kranio-sakral terapi kan også berolige tankerne, så det bliver lettere at overskue og tale om uklarhed i tankerne, der kan forekomme ved svimmelhed.

HVAD KAN VÆRE ÅRSAGEN TIL SVIMMELHED?

Muskelspændinger eller manglende blod kan være årsagen til din svimmelhed.
Svimmelhed kan opstå af spændinger fra hals-, nakke-, ryg- og brystmuskler.


For musklerne kan blandt andet:

  • forhindre tilstrækkelig blodforsyning til hjernen
  • trykke uhensigtsmæssigt i forhold til øret, hvor balancecenteret er placeret
  • trykke på lillehjernen, der koordinerer bevægelser
  • hvirvler i nakken kan være forskubbet og trykke på nerver


Svimmelhed ud fra den generelle diagnose ‘virus på balancenerveren’ kan også afhjælpes eller lindres med kranio-sakral terapi.

​HAR DU TILBAGEVENDENDE ØRESTEN?

Hvis du lider af øresten, der kan være en af årsagerne til svimmelhed, så behandles dette normalt af ørespecialister eller fysioterapeuter. Behandlere, der kender til de forskellige manøvre for test samt behandling og øvelser, der kan anvendes.

Men hvis dine øresten er tilbagevendende, så kan du overveje at blive behandlet med kranio-sakral terapi, da vi kan gå ind og løsne eventuelle spændinger, som kan forårsage dine tilbagevendende øresten.

DET ER SVÆRT AT LEVE MED SVIMMELHED

Svimmelhed er meget ubehageligt, og gør det svært at fungere normalt på sit job og bevæge sig uhindret rundt, køre bil og cykle. Det bliver i det hele taget sværere at færdes ude, når du lider af svimmelhed.

Der kan være tale om balanceproblemer, ørhed eller uklarhed. For andre mærkes svimmelheden, når de lægger sig ned.

Nogle gange kan svimmelhed være forårsaget af piskesmæld eller kronisk træthed. Vi tilbyder både piskesmæld behandling og behandling af kronisk træthed.

Det er forskelligt, hvad der bliver svært og utrygt for den enkelte. Det er derfor vigtigt at få sin svimmelhed behandlet, uanset hvilke følger du plages af. Kontakt os gerne for at høre mere om behandling af svimmelhed København.

KRANIO-SAKRAL-MASSAGE

Adressen

LØNGANGSTRÆDE 18, KLD.  1468 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon

51 23 40 41

PERSONDATAPOLITIK

Læs mere her