BEHANDLING MED KRANIO-SAKRAL TERAPI FOR BABY & BØRN

Ved forskellige problemstillinger kan alternativ behandling være gavnligt, også for børn og unge. Derfor tilbyder Kranio-sakral-massage i København K også behandling med kranio sakral terapi til baby, børn og unge. På grund af den centrale placering er der mange kunder fra både København og Frederiksberg, men alle er naturligvis velkomne på klinikken.

HVAD KAN KRANIO-SAKRAL TERAPI AFHJÆLPE?

Børn kan have stor glæde af kranio-sakral terapi – især babyer/spædbørn – da fødselsskader og andre forhold efter fødslen kan præge en baby og et barns helbred. Fødselsskader kan f.eks. være, hvis skelettet bliver skævt under fødslen, eller at barnets kranie er blevet meget spændt og evt. skævt.

Terapiformen er en skånsom behandlingsform for både babyer og børn. Der er ingen pludselige ryk eller hårde tryk. Den stille behandling sigter på at få barnets egen krop til at finde tilbage til en helbredende tilstand og sætte stressniveauet ned hos barnet.

Ofte kræver det få behandlinger, da babyer og børn reagerer hurtigt og naturligt på behandlingerne.​

VI HAR ERFARING MED MANGE BEHANDLINGER

Efter mange år i faget har vi udarbejdet viden og erfaringer om, hvilke symptomer hos børn og unge, der med de bedste resultater afhjælpes af kranio-sakral terapi. Ved følgende typer lidelser eller problematikker hos din baby kan kranio-sakral terapi hjælpe:

  • Græder meget og er urolig
  • Maveproblemer og kolik
  • Hoved er skævt eller trækker til ene side
  • Fladt baghoved og skævt baghoved
  • Baby er taget med sugekop/kejsersnit
  • Stjernekikkert
  • Nakke og ryg er spændt
  • Søvn problemer
  • Hjernerystelse

BEHANDLING AF BØRN OG TEENAGERE

Kranio-sakral terapi er en hjælp for børn og teenagere, der har brug for at få styr på koncentrationsbesvær, hovedpine, uro, tics (f.eks. ofte ved skolestart), ADHD, stress, ordblindhed m.m.
Flere børn falder også og slår sig eller har en dårlig holdning, når de sidder foran computer. Det kan give mange forskelligartede problemer for barnet/den unge.

VIL DU PRØVE KRANIO-SAKRAL TERAPI TIL DIN BABY/DIT BARN?

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, specifikt kranio-sakral-terapi baby, børn og unge, er du velkommen til at tage kontakt for at høre mere. Her på hjemmesiden kan du booke tid direkte, men du er også velkommen til at ringe på telefon 51 23 40 41 eller skrive til e-mail info@kranio-sakral-massage.dk.

KRANIO-SAKRAL-MASSAGE

Adressen

LØNGANGSTRÆDE 18, KLD.  1468 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon

51 23 40 41

PERSONDATAPOLITIK

Læs mere her

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke